Følg os på de sociale medier 

Har du lyst til at være selvstændig?

Som franchisetager i MO´RICE har du din egen forretning, og bliver en del af et etableret, spændende og velfungerende koncept. MO´RICE er et unikt dansk koncept der har bevist sin berettigelse. Meget glade og tilfredse kunder og et koncept med et stort markedspotentiale som udnytter tidens fokus på sund take away og mad med sjæl.

Vi har haft stor succes med vores første 4 MO´RICE forretninger i Randers (2), Horsens og Aarhus. Med vækst i omsætning, god indtjening og meget tilfredse kunder, har det været naturligt for os at udvikle et franchisekoncept. Dette er nu klart og vi forventer i 2024 at åbne flere nye forretninger med nye partnere som franchisetagere. Er det måske en spændende mulighed for dig?

Hvis du er interesseret i at høre mere om muligheden for at blive franchisetager, så udfyld nedenstående. Informationerne sendes til FranchiseHub, som er specialister i udvikling og rekruttering indenfor franchise. De hjælper os med rekrutteringen og vil kontakte dig for nærmere information. Du kan også læse mere om vores koncept på https://franchisehub.dk/post_type=franchise_brand&p=5584&preview=true

Jeg vil gerne høre mere om muligheden for at blive franchisetager